Meteen naar de inhoud

Reviews FixmyBody

Mocht je nog twijfelen om je eerste afspraak bij FixmyBody te maken nodigen wij je uit on naar de onderstaande reviews te kijken en te lezen om zo een idee te krijgen wat de therapeuten van FixmyBody mogelijk ook voor jouw klachten kunnen betekenen.

Uitstekend
Gebaseerd op 22 recensies
Yolanda de Haart
Yolanda de Haart
27. Oktober, 2021.
Na maanden van pijn in mijn heup en schouder door artrose bij Richard terecht gekomen. Al na één behandeling voel ik verschil. Liep vandaag rennend de trap op !!! Onvoorstelbaar! Echt een aanrader. .👍
Cor Freeke
Cor Freeke
26. Oktober, 2021.
Zeer goede ervaring. Aanrader.
Bryan Gouda
Bryan Gouda
4. Juni, 2021.
Wat een ervaring, drie kwartier pijnloos behandeld worden en wat een wereld van verschil. Ik raad dit iedereen aan
A Engels
A Engels
28. Maart, 2021.
Na een aanrijding door een vrachtauto zo'n 28 jaar geleden bleef ik last van hevige pijn houden in mijn nek, er werd mij verteld je moet er maar mee leren leven. Vele pijnmedicaties gehad met flink wat bijwerkingen (darmbloeding) en niets wat verlichting gaf. Vanaf het moment dat ik onder behandeling bij Fix my Body kwam voel ik mij weer goed, lig niet meer doodziek op bed van de pijn. De behandelingen zijn als je pijn hebt best hevig, maar vlak na de eerste behandeling voel je al een positief effect en ben je bereid om de behandelingen door te zetten, en ik kan je zeggen je gaat zo goed als nieuw weer naar buiten als je de handelingen en ook oefeningen blijft onderhouden! Ik ben super blij met de behandelingen van dit fantastische team! Richard Erik Erwin en Ester een dikke duim van mij!!!
Anita Hartendorp
Anita Hartendorp
19. Augustus, 2020.
Al meer dan 10 jr last van mijn schouder en schouderblad. Verschillende fysios bezocht. Mocht niet baten. Via the Atlete club terecht gekomen bij fixmybody. Tijdens de intake vertelde Richard dat hij eest mijn benen sterker wilde maken ( de basis), want het kan zomaar bij je knie vandaan komen...daarna mijn schouder (s) en schouderblad (en). Al na 2 behandelingen heb ik geen last meer. Misschien kom ik over een half jaar terug voor een " onderhoud" :). Zeker een aanrader.
Kunsttuin Nederlands Kremlin
Kunsttuin Nederlands Kremlin
27. December, 2019.
Heel snel van de pijnklachten af.
FixmyBody reviews

“Je weet misschien niet welke resultaten uit je acties voortkomen, maar als je niets doet heb je in ieder geval ook geen resultaat”

A HEATHY OUTSIDE STARTS FROM THE INSIDE.

VUL ONDERSTAAND CONTACT FORMULIER IN

=