Info

Adres

Zandloper 2a
1731LM, Winkel
KvK:70683646

 

Openingstijden

Ma 7:00 AM - 21:30 PM

Di - Vr 7:00 AM - 17:15 AM


Wat We Doen

Wij zijn FIXMYBODY, toegewijd aan het transformeren van levens door mensen te bevrijden van pijn en hen te helpen een leven te leiden met een gezond en soepel lichaam. Met een holistische benadering bieden we op maat gemaakte behandelingen en begeleiding om onze cliënten te helpen hun fysieke welzijn te optimaliseren.

Onze Missie

Onze missie bij FIXMYBODY is om een verschil te maken in het leven van mensen door hen te voorzien van effectieve oplossingen voor hun pijn en fysieke ongemakken. We streven ernaar om elke cliënt te begeleiden naar een pijnvrij en gezond leven, waarin ze vrij kunnen bewegen en genieten van een optimale gezondheid en welzijn.

Onze Visie

Onze visie is om een leidende rol te spelen in de gezondheidszorg door innovatieve benaderingen te bieden die de levens van mensen transformeren. We streven naar een wereld waarin pijn niet langer een belemmering vormt voor het dagelijks leven, en waar iedereen de mogelijkheid heeft om optimaal te functioneren en te genieten van een leven vol vitaliteit en welzijn.