FIXMYBODY ervaringen tennisarm

De Revolutionaire Aanpak van FixMyBody voor de Behandeling van Tennisarm 

Heb je ooit de frustratie ervaren van een tennisarm, een aandoening die niet alleen pijnlijk is maar ook je dagelijkse activiteiten belemmert?

Traditionele behandelmethoden bieden vaak slechts tijdelijke verlichting, waardoor velen zich machteloos voelen tegenover dit hardnekkige probleem. Maar wat als we je vertellen dat er een innovatieve oplossing bestaat, een die verder kijkt dan de conventionele aanpak? 

Bij FixMyBody hanteren we een unieke benadering voor de behandeling van een tennisarm, een aanpak die het lichaam in zijn geheel beschouwt. Wij geloven dat de sleutel tot effectieve behandeling niet alleen ligt in het focussen op de symptomen maar ook in het begrijpen van de onderliggende oorzaken.  

Een Holistische Kijk op de Tennisarm

Een tennisarm wordt vaak gezien als een geïsoleerd probleem, maar in werkelijkheid kan het een symptoom zijn van een breder scala aan biomechanische onbalansen in het lichaam. Door onze jarenlange ervaring hebben we ontdekt dat de oorzaak van de pijn kan liggen in ogenschijnlijk ongerelateerde gebieden, zoals een gebrek aan stabiliteit in het bekken. Dit kan leiden tot compensatie in hoger gelegen structuren, wat uiteindelijk resulteert in overbelasting en pijn. 

Onze Innovatieve Behandelmethode 

Onze aanpak begint met een uitgebreide beoordeling van je gehele lichaam om niet alleen de pijn in je arm aan te pakken, maar ook eventuele eerdere of huidige blessures die bijgedragen kunnen hebben aan je tennisarm. Door te kijken naar de samenwerking tussen verschillende spierstructuren, kunnen we een gepersonaliseerd behandelplan ontwikkelen dat gericht is op het herstellen van de natuurlijke biomechanica van je lichaam.  Dit betekent dat we niet alleen focussen op het verlichten van de pijn, maar ook op het voorkomen van toekomstige problemen door de onderliggende oorzaken aan te pakken. En het goede nieuws? Veel van onze patiënten ervaren significante verbeteringen vanaf hun allereerste afspraak. 

Waarom Kiezen voor FixMyBody? 

Bij FixMyBody gaan we verder dan tijdelijke oplossingen. We bieden een langetermijnstrategie voor je welzijn, met technieken die speciaal zijn ontworpen om je lichaam als geheel te behandelen. Ons team van experts is toegewijd aan het bieden van de beste zorg, zodat je kunt terugkeren naar je dagelijkse activiteiten zonder de schaduw van pijn. 

Neem de Eerste Stap 

Ben je klaar om de vicieuze cirkel van pijn en frustratie te doorbreken?

Ontdek de FixMyBody methode en laat ons je gids zijn op de weg naar herstel. Maak vandaag nog een afspraak en begin aan je reis naar een leven vrij van de beperkingen van een tennisarm.   Want bij FixMyBody is geen enkele pijn te hardnekkig. Laat ons je helpen je eigen succesverhaal te schrijven.

**Maak nu je afspraak en zet de eerste stap naar een pijnvrij leven.**

 

 

fixmybody kosten

Ontdek de Betaalbare Weg naar Herstel met FixMyBody: Alles over de Kosten

Op zoek naar een oplossing voor aanhoudende pijnklachten die zowel effectief als betaalbaar is? Bij FixMyBody geloven we dat toegang tot holistische gezondheidszorg niet beperkt mag blijven door hoge kosten. Onze prijsstructuur is ontworpen met jouw behoeften in gedachte, zodat je de eerste stappen kunt zetten op het pad naar een pijnvrij leven zonder financiële stress. Hier is alles wat je moet weten over de kosten van onze unieke aanpak.

Betaalbare Kennismakingsbehandeling: Slechts €20

Wij bieden een speciale kennismakingsbehandeling aan voor een fractie van de normale prijs. Normaal kost deze behandeling €65, maar we hebben besloten de drempel te verlagen naar slechts €20. Dit is jouw kans om te ervaren hoe onze deskundigen te werk gaan en om een eerste inzicht te krijgen in de oorzaken van jouw pijnklachten.

Vervolg Consult: Gespecialiseerde Aandacht voor Jouw Herstel

Bij FixMyBody staat jouw welzijn voorop. Ons vervolg consult van 45 minuten, geprijsd op €100, is het hart van onze aanpak voor jouw herstel. Tijdens deze sessie duiken we diep in jouw persoonlijke gezondheidssituatie, met als doel een behandeling op maat te ontwerpen die niet alleen de symptomen aanpakt, maar vooral focust op de kern van het probleem.

Ons team van deskundigen zet een breed scala aan geavanceerde technieken in om voor een zo optimaal mogelijk herstel te zorgen. Het bijzondere aan deze benadering is dat we verder kijken dan de oppervlakkige klachten. We richten ons op de diepere oorzaken van jouw pijn, iets wat onze behandelingen onderscheidt van standaard methoden.

De resultaten van deze aanpak zijn vaak verrassend en gaan verder dan wat velen voor mogelijk hielden. Het is niet zeldzaam dat cliënten verbaasd staan over de verbeteringen die ze ervaren, zelfs na een enkele sessie. Dit is het resultaat van onze toewijding aan jouw gezondheid en onze expertise in het veld.

Waarom Kiezen voor FixMyBody?

Onze tarieven zijn een directe reflectie van de waarde die wij leveren: een holistische, gepersonaliseerde benadering gericht op duurzame resultaten. In plaats van je te beperken tot tijdelijke oplossingen, bieden wij een weg naar langdurig herstel en verbeterde levenskwaliteit. Jouw investering in onze diensten is een investering in een toekomst vrij van pijn. Wanneer onze methoden geen verschil maken ben je alleen maar wat tijd en enkele euro's verder

Neem Vandaag Nog de Stap naar Herstel

Laat de kosten je niet tegenhouden om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Onze kennismakingsbehandeling voor slechts €20 biedt een toegankelijke manier om kennis te maken met onze effectieve aanpak. Neem de regie over je gezondheid in handen en ontdek hoe wij al duizenden cliënten naar een pijnvrij bestaan hebben geleid.

Zelfstandigheid van FIXMYBODY

Dit houdt in dat de zorg die je krijgt, niet wordt voorgeschreven of beperkt door de richtlijnen van verzekeringsmaatschappijen, maar dat deze volledig is gericht op wat daadwerkelijk het meest gunstig voor jou is. Een zelfstandige positie ten opzichte van zorgverzekeraars zorgt ervoor dat je niet te maken krijgt met onnodige beperkingen, een overvloed aan administratieve rompslomp, of financiële belastingen. Het staat garant voor een behandeling die in de eerste plaats jouw welzijn voorop stelt, zonder de invloed van externe financiële belangen.

Klaar om de eerste stap te zetten op jouw pad naar herstel? Boek nu je kennismakingsbehandeling of consult en ervaar de FixMyBody-methode. Laat 'fixmybody kosten' niet langer een zoekopdracht zijn, maar het begin van jouw herstel

 

 

Deel dit op jouw Facebook pagina

de westfriese run bike run

Aankomende Zondag @ De Westfriese RunBikeRun!

Wij zijn erbij - en jij?

Deze zondag, 7 april, staan we klaar bij de enerverende Westfriese RunBikeRun in Hoorn, georganiseerd door Stichting Sportief West-Friesland! Kom langs bij onze stand op de atletiekbaan van Hollandia aan de Blauwe Berg voor een unieke kans.

Wat bieden we?

  • Gratis tests voor spierdysfuncties
  • Advies en behandeling voor sportgerelateerde pijnklachten
  • Professionele ondersteuning om jouw sportprestaties te verbeteren

Of je nu deelneemt of supporter bent, grijp de kans om jezelf te laten testen en advies te krijgen van onze experts. Laat sportgerelateerde pijnklachten niet langer een hindernis zijn in je sportieve ambities!

Waar vind je ons? Zoek naar onze banner bij de inschrijving - je kunt ons niet missen!

Datum: Zondag, 7 april | Locatie: Atletiekbaan van Hollandia, Blauwe Berg, Hoorn

Volg ons avontuur op de Westfriese RunBikeRun en deel je ervaringen met #fixmybodyplease

Tot zondag!

 

Uitslagen van de race vindt je na de race hier:

 

Deel deze pagina op Facebook

Subcategories

Page 1 of 3