Meteen naar de inhoud

FixmyBody – Onze verhalen

Richard Kooijman | FixmyBody

FixmyBody | Erik Strooper

Erik kwam jaren geleden voor behandeling van zijn rugpijn. Er waren een aantal lumbale wervels vastgezet en ondanks dat bleef Erik pijnklachten houden. Erik had tevens een specifiek doel en dat was de ATB wedstrijd Hoek van Holland naar Den Helder rijden.

Na een aantal behandelingen was de rugpijn verdwenen en door de gerichte trainingen en het aanpassen van voedingsgewoonten heeft Erik de race kunnen rijden in een tempo dat hij niet voor mogelijk had gehouden.

De interesse voor FixmyBody was gewekt en Erik zag een carrière switch wel zitten. Nadat een ongelukje tijdens een vakantie(duiken op laag water) nekklachten veroorzaakte wat ook bij FixmyBody kon worden opgelost is Erik voor de carrière switch gegaan.

Erik werkt fulltime op de locatie in Winkel

Ina Groenland

FixmyBody | Mo Amghar

Ik ben Mo, al meer dan 20 jaar actief in de krachtsport. De interesse om verder te leren om zelf steeds beter te worden is van een hobby uitgelopen naar een vakgebied. Ik geniet ervan om nieuwe dingen te leren en steeds in ontwikkeling te blijven.

Deze groei vind ik fantastisch en dan zie ik nu ook vaak bij de mensen die wij bij FixmyBody verder kunnen helpen. Dat ik iemand kan uitleggen hoe het lichaam werkt, waardoor klachten kunnen ontstaan en de samenhang van de structuren in het lichaam. Met deze inzichten krijgen de mensen een ‘aha moment’. 

Mijn leerproces begon 20 jaar geleden met zelfstudie, veel lezen en toepassen op mezelf en mijn trainingsmaat. Vanaf 2008 ben ik begonnen aan een heel cursus traject om een steeds betere trainer te worden. Maar al gauw kwam aan bod dat veel mensen blessures of fysieke klachten hebben die hun training belemmeren. Dus om iemand goed te kunnen helpen is het zeer handig om te weten hoe je de klachten zo snel mogelijk kan oplossen. En zo ging het leerproces door, nu over anatomie en behandeltechnieken en dat is iets waar je denk bijna nooit uitgeleerd bent.

Mo runt onze vestiging in Alphen aan den Rijn en is op vrijdag altijd in Winkel te vinden

Ester Schilder

FixmyBody | Erwin Overbeek

Erwin is een man met ontzettend veel ervaring en deelt deze dan ook graag met andere therapeuten. Zo is hij bijvoorbeeld opleider bij Overload Worldwide, het instituut waar veel van onze kennis is vergaard.

Erwin in de Praktijk in Winkel voornamelijk de technieken Neurostructural integration techniques en Advanced Biostructural Correction techniques aan het toepassen. We noemen dit ook wel de ‘Soft Chiropractie’.

Door zachtjes de wervelkolom te laten bewegen ontspannen de spieren die er aan vast zitten waardoor de wervels terug op hun plaats komen te zitten. Omdat het in ontspanning gebeurt is het resultaat duurzamer dan de traditionele Chiropractie.

Erwin Overbeek bij FixmyBody
Schouderklachten snel oplossen bij FixmyBody

Super Efficiënt

Elke behandeling vooruitgaan is het doel.

Knieklachten oplossen bij FixmyBody

Volledige commitment

Wij doen alles om je pijn te verhelpen.

Rugklachten oplossen bij FixmyBody

Highly Skilled

We blijven doorontwikkelen in onze technieken.

Vul onderstaand formulier in voor contact en of meer informatie

=